Søk

 
 

Verktøylinje

Om Ortopediteknikk

Ortopediteknikk AS ble grunnlagt i 1980 og er i dag Norges største ortopeditekniske bedrift. Firmaet er privateid og har avdelinger i Stavanger, Sogndal, Tønsberg, Sandvika, Lillestrøm og i Oslo samt mindre avdelingskontorer i Førde, Sandnes, Sandefjord, Horten, Stavern, Porsgrunn og Gran.
Bedriften budsjetterer i år 2017 med 140 ansatte og en omsetning på kr 220.000.000. Mer enn 30.000 individuelt tilpassede hjelpemidler i tillegg til et stort antall spesialsko ble levert fra virksomheten i 2015. Størsteparten av omsetningen er rekvirerte hjelpemidler som refunderes av NAV, samt pasientens egenandeler på fotsenger og spesialsko. Salg til privatbetalende kunder er også i vekst. Spesielt produkter og tjenester innen området idrettsrelaterte fotproblemer.

Organisasjonsmodellen har et delt ansvar mellom faglig og administrativ ledelse. Fagpersonalet består av ortopediingeniører og teknikere. Hver avdeling har faglig leder som koordineres via en kvalitetssjef. Faglig leder er ansvarlig for kvaliteten på behandling, produkter og relasjonene til pasient og helsevesen.

For at vi skal kunne tilby et helhetlig behandlingstilbud er arbeidsformen ofte teamarbeid sammen med andre deler av helsevesenet. Vi har særlig nært samarbeid med spesialister i ortopedi, som er tilknyttet våre avdelinger eller ansatt på sykehus vi har kontakt med.

Eierform:
Privat aksjeselskap
 
Forretningside
Formidling, tilpassing og produksjon av alle typer ortopeditekniske hjelpemidler.
 
Visjon
Vi ønsker å være det naturlige førstevalg som leverandør av ortopeditekniske tjenester og produkter i de geografiske områder vi er representert.
 
Mål
Å forbli det ledende ortopediske verkstedet i Norge ved å fokusere på kvalitet, service og produktivitet.

Siste nytt

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  Januar 2018 >
Ma Ti On To Fr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS