Søk

 
 

Verktøylinje

Ortopediteknikk Rogaland

I Rogaland har vi nå tre bemannede avdelinger, og tre faste besøkssteder hvor vi kan ta mål til og tilpasse alle typer hjelpemidler. Vår hovedavdeling er i Stavanger, nærmere bestemt på Mariero, og her foregår all produksjon. Ved kontorene i Stavanger og Sandnes er det poliklinikk med legespesialister. Ved Stavanger Universitetssjukehus har vi et daglig samarbeid med blant annet avdelingen for rehabilitering av amputerte, diabetes fotteam og ortopedisk poliklinikk. Ved Østerlide – senter for habilitering av barn, har vi faste klinikker med leger, fysioterapeuter og annet helsepersonell. Vi har også samarbeid med fysioterapeuter ved Stavanger Sykehus – Geriatrisk avdeling, ved Lassa rehabiliteringssenter og Haugåstunet sykehjem og rehabilitering. Våre besøkssteder er Revmatismesjukehuset i Haugesund og Egersund. For nærmere info klikk deg inn på ønsket sted.
mail: stavanger@ortopediteknikk.no


 

Stavanger

Sandnes

      Stavanger Universitetssjukehus

 Egersund

 

       Revmatismesjukehuset i Haugesund

 

 

 

Med 7 ingeniører og 8 teknikere har vi god kapasitet og forholdsvis kort ventetid på time. Vi tar mål til og tilpasser alle typer ortopediske hjelpemidler. Du trenger i utgangspunktet ingen henvisning fra lege for å få time hos oss, men dersom du skal søke NAV om dekning av utgifter til et hjelpemiddel, må dette gjøres via en legespesialist.

For time hos legespesialist sendes henvisning til Ortopediteknikk avdeling Stavanger, så får du tilsendt time i posten. Ta kontakt om det er noe som haster, i tilfelle vi har en avbestilt time.

 

 

 • Sandnes

  Vi holder til på Skeiane Helsehus, dvs. i samme bygg som Helgø Matsenter på Sandved. Her er det gratis parkering på hovedparkeringsplass, og egen handikap parkering på plan to ved inngangen til våre lokaler.

 • Stavanger Universitetssjukehus (SUS)

  Dette er en serviceavdeling for pasienter ved sykehuset. Vi er med på poliklinikker for diabetes, amputerte og for klumpfotbehandling. Vi tar mål til og tilpasser alle typer ortopediske hjelpemidler og behandlingshjelpemidler for inneliggende pasienter ved SUS.

 • Stavanger

  Dette er vår hovedavdeling i Rogaland. All produksjon av ortopediske hjelpemidler i Rogaland utføres her. Avdelingen ligger på Mariero like ved SR-Bank og Helgø matsenter, ca. 5 min. kjøring fra Stavanger sentrum. Det er godt med parkeringsplasser og egne handikapparkeringsplasser og rullestolinngang på baksiden av bygget.

 • Egersund

  Vi holder til i Håndverkshuset

 • Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus - HSR

Siste nytt

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  Mars 2018 >
Ma Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS