Søk

 
 

Verktøylinje

Ortopediteknikk Vestfold/Telemark

I Vestfold og Telemark har vi fem avdelinger, hvor vi kan ta mål til og tilpasse alle typer hjelpemidler. Vår hovedavdeling er i Tønsberg, her foregår det meste av produksjonen. Ved kontoret i Tønsberg er det poliklinikk med legespesialister, og i Stavern samarbeider vi med Spesialsykehuset for Rehabilitering (Kysthospitalet). I Horten og Sandefjord har vi egne avdelinger for måltaking og tilpassing. Det nyeste tilskuddet er Porsgrunn, der vi har måltaking, tilpassing og en del produksjon.
Gressbanen, 4. etg.
Trudvangveien 67
3117 Tønsberg
Tlf: 33 01 76 00
Fax: 33 01 76 10

Epost: vestfold@ortopediteknikk.no | telemark@ortopediteknikk.no

Åpningstider:
 
Vi holder stengt hele påskeuka. Åpent som vanlig fra tirsdag 3. april kl 08.00.
Vi ønsker alle våre brukere en riktig god påske!
 
Mandag - fredag 08.00 - 15.00
Telefontid 08.00 - 14.30
Utvidet åpningstid enkelte dager etter avtale
 
Ortopedgruppen: 33 01 76 01
(telefontid 12.00 - 14.30)
 
 
Leveringsadresse for pakker:
Trudvangveien 79, 3117 Tønsberg
Ring på klokke i 4. etg, eller ring 33 01 76 08 for vakthavende på varemottak.
 

Våre underavdelinger:

Horten

Sandefjord

Stavern

Porsgrunn

 

I Vestfold/Telemark har vi 10 ingeniører og 10 teknikere. I tillegg har vi to fotterapeuter. Vi tar mål til og tilpasser alle typer ortopediske hjelpemidler. Du trenger i utgangspunktet ingen henvisning fra lege for å få time hos oss, men dersom du skal søke NAV om dekning av utgifter til et hjelpemiddel, må dette gjøres via en legespesialist.

For time til ortopediingeniør eller idrettsklinikk er det enklest å ringe og avtale tid direkte. Dersom fastlege, fysioterapeut eller andre behandlere har informasjon de ønsker å formidle, kan de sende henvisning til oss, så tar vi kontakt med deg for en time - eller du kan ringe parallelt og avtale direkte.

Ortopedgruppen er en gruppe legespesialister som deler lokale med oss i Tønsberg. De har poliklinikker både på dagtid og kveldstid. Disse jobber privat, og har et konsultasjonsgebyr på kr 650. Man trenger i utgangspunktet ikke henvisning for å få time, men dersom fastlege eller annet helsepersonell har informasjon om din tilstand som er naturlig å formidle, kan henvisning sendes pr post til oss. Dersom det er relevant med et røntgenbilde, kan fastlegen rekvirere dette på forhånd. Ta da med bildene til konsultasjonen på en CD.

 • Ortoped Andreas Dietze
 • Ortoped Vidar Berg
 • Ortoped Terje Kleven
 • Ortoped Paul Sødermann

 

Ventetid vil variere. Ortopedgruppen har ingen akuttfunksjon, men alle henvisninger blir vurdert av ortoped med tanke på en viss prioritering. Ta kontakt om det er noe som haster, i tilfelle de har en avbestilt time.

 • Porsgrunn

  Du finner Ortopediteknikk i Grensegata 6, like bak banken ved jernbanestasjonen (tidl OCH sine lokaler).

 • Stavern - Kysthospitalet

  I vakre omgivelser, tett på Vestfoldkysten, finner du Kysthospitalet i Stavern. Dette er et rent rehabiliteringssykehus, og blant pasientene her finner du amputerte, slagrammede og kreft-/ortopedipasienter. Ortopediteknikk er leverandør av ortopeditekniske tjenester til Kysthospitalet, og avdelingen dekker også våre kunder som bor i sørfylket.

 • Sandefjord

  Avdelingen i Sandefjord finner du i det gamle legevaktsbygget, i kjelleren under Tempo Legesenter.

 • Horten

  Tett ved fergeleiet, med god utsikt over fjorden, ligger våre lokaler i Linden Park. Vi er samlokalisert med Linden Helsesenter, der du også finner fastleger, tannleger, fysioterapeuter, osteopat og akupunktører.

Siste nytt

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  Mars 2018 >
Ma Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS