Søk

 
 

Verktøylinje

 • Regelverk

  Folketrygden (NAV) yter støtte til ortopediske hjelpemidler. For at du skal få støtte, må du ha en varig (over to år) nedsatt funksjonsevne i armer, ben eller rygg.

 • Taxirekvisisjon

  Enkelte vil ha rett til å få dekket reiseutgifter ved nødvendig undersøkelse og behandling, dersom man av medisinske årsaker ikke kan benytte offentlig transport.

 • Regelverk spesialsko

  Regelverk for stønad til spesialsko. Dette er en forenklet framstilling av NAVs regelverk og rundskriv, og kan inneholde feil og unøyaktigheter. Se lenker for utfyllende informasjon fra NAV.

 • Regelverk fotsenger

  Dette er et forenklet utdrag av NAVs regelverk og rundskriv. Klikk på lenkene for å lese de originale tekstene på NAVs hjemmesider. RTV har i sitt regelverk delt inn i tre typer diagnoser: Diagnoser som skal gi vedtak. Diagnoser hvor funksjon må utdypes og hvor vanlige innleggssåler må være forsøkt og ikke funnet å kunne gi tilstrekkelig resultat og diagnoser som ikke gir rett på refusjon

 • Justering

  Din ortopediingeniør bruker sin faglige kunnskap og erfaring for at det ortopediske hjelpemidlet du får utlevert skal fungere så nær det optimale som mulig i forhold din diagnose. En skal allikevel være klar over at det i flere tilfeller er behov justeringer av hjelpemidlet for å optimalisere det i forhold til dine daglige behov.

« Forrige     1 | 2     Neste »
Viser fra 1 til 5 av totalt 6 artikler

Siste nytt

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  Mars 2018 >
Ma Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS