Søk

 
 

Verktøylinje

Bedriftshelsetjeneste

Vi tar imot hendvendelser fra bedrifter som ønsker en gjennomgang/vurdering av sine ansatte. Dette kan spesielt dreie seg om fotproblematikk, der vi vet av erfaring at mange ansatte sliter med smerter lokalisert til føttene. Fotproblematikk kan ofte over tid utvikle seg til en langvarig sykemelding, som hverken er gunstig for arbeidsgiver eller den ansatte.
Ortopediteknikk AS er leverandør av ortopediske hjelpemidler til sykehus, habiliteringstjenesten og rehabiliteringssykehus relatert til våre avdelinger rundt om i Norge.
I tillegg leveres hjelpemidler på henvendelse fra rekvirerende spesialister, fra fastleger og fysioterapeuter. Kunden kan også selv ta kontakt for en vurdering av en ortopediingeniør.

Ved våre avdelinger i Norge har vi også poliklinikk med spesialist i ortopedi (ortoped) etter henvisninger fra fastleger.

Vi tar imot hendvendelser fra bedrifter som ønsker en gjennomgang/vurdering av sine ansatte. Dette kan spesielt dreie seg om fotproblematikk, der vi vet av erfaring at mange ansatte sliter med smerter lokalisert til føttene.

Fotproblematikk kan ofte over tid utvikle seg til en langvarig sykemelding, som hverken er gunstig for arbeidsgiver eller den ansatte.

Vi kan foreta Gang/løpsanalyse på tredemølle, for å finne fotfeilstillinger, som forårsaker problemstillingen, slik at disse kan korrigeres med innleggssåler/fotsenger.

Ta gjerne kontakt med fagligleder på avdelingen nærmest deg for mer informasjon.

Siste nytt

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  Januar 2018 >
Ma Ti On To Fr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS