Søk

 
 

Idrettslag

Vi i Ortopediteknikk har erfaring med at håndball/fotballspillere ofte utvikler belastningsskader relatert til fot/legg/knær. Dette kommer av mye trening, forskjellige underlag og generelt dårlige innlegg i håndball/fotballsko.
De vanligste diagnoser er beinhinnebetennelse,  hvor symptomer er smerte og trykkømhet på underbenets innside. Ved plantarfasciit er symptomer smerte på innersiden av hel der senen er festet til helbenet. Calcaneoapofysitt er typiske symptomer sterke helsmerter hos aktive barn i 10 -15 årsalder under og etter aktivitet.

For å komme med anbefalinger utfører vi en løpsanalyse for å finne mulige fotfeilstillinger som kan være årsaken til problemet.

Utfra analysen vil vi anbefale det hjelpemiddelet som fungerer best i forhold til diagnosen.

Skulle det være behov, har vi også tilgang til spesialist i ortopedi i våre lokaler etter henvisning fra fastlegen. Vi samarbeider også med flere idrettsleger og fysioterapeuter.

Ved behov kan vi også holde foredrag om de ulike diagnosene som vil være av interesse.

På alle våre hjelpemidler gir vi en god klubbpris etter avtale.

Verktøylinje

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  April 2018 >
Ma Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS