Søk

 
 

Ortopediteknikk Sandvika

Avdelingen produserer/tilpasser alle typer ortopediske hjelpemidler, dvs. proteser, ortoser og ortopediske sko. Vi har et nært sammarbeid med spesialist i ortopedi og spesialskoavdelingen til J. A. Magnussen. Sammen tilbyr vi helhetlige løsninger.
 

Løkketangen 12B , 2. etasje

1337 Sandvika

Telefon :67 80 50 50

Fax :67 56 42 04

 E-post: sandvika@ortopediteknikk.no

 

Åpningstider: Kl. 08.00 - 15.30.

 

Avdelingen i Sandvika åpnet i 1993. Oppgavene har vokst og antall ansatte og lokalenes areal har gradvis økt i takt med dette. I dag teller vi 10 stk. erfarene og entusiastiske medarbeidere.

Det er gode parkeringsmuligheter i P-hus i underetasjen med heis og rulletrapp opp til 2. etasje. Ellers ligger Løkketangen i umiddelbar nærhet til Sandvika stasjon med buss- og togforbindelse.

Våre ortopediingeniører/teknikere har autorisasjon til å produsere/tilpasse alle typer ortopediske hjelpemidler, dvs. proteser, ortoser og ortopediske sko. Ortopediteknikk samarbeider med spesialist i ortopedi og spesialskoavdelingen til J.A. Magnussen. Sammen tilbyr vi helhetlige løsninger.

Ortopediteknikk sammarbeider med spesialister i ortopedi. Det informeres om at ortopedene driver uten driftstilskudd fra Helse Sør-Øst. De forlanger ikke lenger henvisning. Dersom epikrise ønskes, bes henvisning likevel utstedes. Konsultasjonshonorar for ordinære timeavtaler vil pålyde for voksne kr 750,- og kr 550 for kontrolltimer samt for barn kr 650 og kr 450,- for kontrolltimer. Ortopedene har rekvisisjonsrett til NAV. Se mer informasjon på http://www.ortopedkirurgene.no/

 

Ortopediteknikk har et godt og aktivt forhold til helsevesenet i regionen. Vi besøker ukentlig Sykehuset Asker og Bærum, Lønnås bo- og rehabiliteringssted og Bråset bo- og behandlingssenter. I tillegg, ved behov, andre rehabiliteringssteder i Asker og Bærum.

Våre ortopediingeniører/teknikere deltar gjerne i tverrfaglig sammenheng og mottar gjerne henvendelser fra relaterte yrkesgrupper, pasientorganisasjoner eller helseinstitusjoner om nærmere samarbeid og faglig oppdatering.

Vi ønsker å være lett tilgjengelige, enten direkte eller gjennom henvisning fra annet helsepersonell. Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt spesielle behov.

 

 

 

 

Verktøylinje

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  April 2018 >
Ma Ti On To Fr
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS