Søk

 
 

Leveringstider

Leveringstider på Ortopediske hjelpemidler fra Ortopediteknikk er som nevnt under.
Fotsengerog løpsinnlegg
Leveringstid for fotsenger og løpsinnlegg varier fra 2-4 uker, avhengig hvor fullt det er i våre timebøker. Time for prøving og utlevering blir avtalt når en er til måltaking.

Ortoser
Leveringstid for ortoser er ca 4 uker, litt avhengig hvilken type ortose som skal produseres. Ved måltaking avtales oftes tid for prøvetime, ca 3 uker senere. Hjelpemidlet må deretter evt. justeres og ferdiggjøres før det er klar for levering.

Proteser
Leveringstid for proteser ved førstegangstilpassing er ca 1 uke. Denne protesen blir ofte tilpasset mens bruker fortsatt er innlagt på sykehus/rehabiliterings klinikk. Ved senere fornyesler er leveringstiden for proteser ca 4 uker. Ved måltakning avtales prøvetime ca 3 uker senere. Deretter gjøres justeringer og ferdiggjøring med [[kosmetikk]].

Hjelpemidler med andre leveringstider
Noen spesielle hjelpemidler som tilpasses til pasienter som er innlagt på sykehus eller er under spesielle behandlingsopplegg har andre leveringstider enn de som er nevnt over. Eksempler på slike hjelpemidler er:
Peva/Klumpfotortose
Total avlastende ankel fot ortose (TAFO)
Frakturortoser
Halskrave
Korsett

Verktøylinje

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  Mars 2018 >
Ma Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS