Søk

 
 

Arm proteser

For de som mangler hele eller deler av en arm eller hånd kan det tilpasses en protese.
Det finnes avanserte komponenter til armproteser. Men enkelte brukere velger å få tilpasset proteser med mer gammeldags teknologi rett og slett fordi dette krever mindre stell og vedlikehold. En elektronisk styrt protese krever f eks daglig oppladning av batterier. Hvor en enkel krok kan styres med remmer og seletøy. Hva som vil passe best for den enkelte amputerte blir grunndig gjennomgått sammen med ortopediingeniøren i forkant av produksjon av det aktuelle hjelpemiddel.

Armproteser kan i grove trekk deles inn i kosmetiske og funksjonelle proteser. De funksjonelle kan i sin tur deles opp i mekanisk og elektronisk/myoelektrisk styrte proteser. For mange er utseende vel så viktig som funksjon når det gjelder armproteser. Det finnes da et stort utvalg av håndkomponenter og kosmetikkhansker for disse som gir et ganske livaktig preg på protesen.

Ortopediteknikk As har gjennom mange år hatt et nært sammarbeide med noen av de dyktigste ortopediingeniører i Skandinavien. Vår samarbeidspartner for avanserte armproteser er Norsk Teknisk Ortopedi

 

 

Verktøylinje

For time til Ortopediteknikk

Spesialister, fastleger og annet helsepersonell kan henvise pasienter til Ortopediteknikk for vurdring hos ortopediingeniør eller spesialist i ortopedi angående ortopediske hjelpemidler.

Kalender

  Mars 2018 >
Ma Ti On To Fr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
CorePublish CMS